Autó aukció - új lehetőség a professzionális autókereskedőknek

2018.04.05. 10:22

A hazai használt autó piac egy része pedig egyre jobban kezd elmozdulni az online felületek felé.


Az autókereskedők manapság igen elfoglaltak, aminek persze ők kimondottan örülnek, hiszen ez azt is jelenti, hogy pörög az üzlet és, hogy Magyarországon egyre nagyobb kereslet van a jó minőségű használt autókra. Bár az autókereskedés tulajdonosai örülnek a sok érdeklődőnek és az egyre több vásárlónak, egyre kevesebb idejük marad újabb használt autó beszerzésre. A hazai használt autó piac egy része pedig egyre jobban kezd elmozdulni az online felületek felé.

Ahhoz, hogy egy használt autó kereskedő megfelelő árukészlettel szeretné kiszolgálni a vendégeit, elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű autó beszerzése, amit nem csak egy képen tudnak megtekinteni a látogatók mint az interneten, hanem fizikai valójukban. A használt autó kereskedések nagy előnye tehát, hogy azonnal kipróbálhatóak a járművek és a vásárló azonnal megvásárolhatja az általa letesztelt, átnézett autót.

Egyedüli probléma, hogy az árukészlet feltöltése a tulajdonosok összes idejét elveszi és így a beszerzés hatékonysága csökken. Szerencsére ma már vannak erre is nagyszerű megoldás: Keressük meg a legjobb ajánlatokat online!

Így alakult át a hazai használt autó piac

Még néhány éve bevett szokás volt a heti és havi magazinok, újságmellékletek vagy az autós rovat lapozgatása ha használtautót szerettünk volna vásárolni, ma már a kényelem és a gyorsaság miatt a nyomtatott apróhirdetések a háttérbe szorulnak. A korlátolt hasáb szélesség és a terjedelmi limitek miatt egy-egy eladó autó hirdetése csupán néhány sornyi leírásból állt és a legtöbb esetben még csak kép sem társult a hirdetés mellé.

Mára azonban már lehetőség van az internet segítségével sokkal informatívabb leírásokkal ellátni a használtautó hirdetéseket. A technikai adatokon túl már egyedi bemutatásra és képgalériák feltöltésére is lehetőséget ad a fejlett technológia. A vásárlók pedig otthonukból, kényelmesen böngészhetik az eladó autós hirdetéseket, területre és típusra szűrhetnek és az állapotukat is leellenőrizhetik megtekintés előtt a képeken.

A praktikus megoldás mindenki kedvence, ám az  használtautó kereskedők az elfoglaltságaik miatt nem tudnak erre elegendő időt szánni, hogy egész nap az interneten lógjanak, hogy árukészletüket feltöltsék. Erre kínál megoldást a carsontheweb.com portál!

A CarsOnTheWeb.com a használtautó kereskedők legjobb barátja

Mivel nem várható el, hogy egy használt autó kereskedő egész nap a különböző apróhirdető portálokat, újságokat és tematikus weboldalakat böngéssze a székében ülve, ezért két lehetősége marad. Vagy a hagyományos módon minimalizálja az árubeszerzésre szánt időt – így nagy haszontól elesve, vagy regisztrál az egyre népszerűbb carsontheweb.com használtautó aukciós portálra, ahol több ezer jó minőségű, használt jármű várja a liciteket.

A portál számtalan jó állapotban lévő, importálható autót sorakoztat fel megfelelő papírokkal, leírással és fényképekkel. Ráadásul elegendő egyszer beállítani, hogy egy-egy autóért mennyit vagyunk hajlandóak fizetni és az aukció lezártakor kiderül, hogy a miénk lett-e a kiszemelt jármű. A kedvező áron való beszerzés még soha nem volt ilyen gyors és egyszerű!