Minden ezüst ékszer féláron a Parti Ékszerben

2016.01.28

Az üzlet kínálatában megtalálható ezüst ékszerek féláron kaphatók február 13-ig


Új játékot is indítunk, amelyben az üzlet által felajánlott két ékszert sorsoljuk ki.

Az utóbbi években megszokhattuk már, hogy a kereskedők a karácsonyi vásárlási szezon után azonnal, már januárban igyekeznek vásárlóik kedvében járni azzal, hogy vonzóbbnál vonzóbb ajánlatokat kínálnak.

Sokan ezért már tudatosan tartalékolnak az év elejére, amikor nem ritkán az eredeti ár töredékéért juthatnak hozzá a korábban esetleg már kinézett, szívüknek kedves termékekhez.

Most a szombathelyi Parti Ékszer akciójára hívjuk fel a figyelmet:

az üzlet kínálatában megtalálható ezüst ékszerek féláron kaphatók február 13-ig.

A gyűrűktől a nyakláncokon át a karkötőkig sok ékszer megtalálható a Parti Ékszer bőséges kínálatában.

Így most akár azoknak is érdemes betérniük a Fő téren található üzletbe, akik előrelátóak és már a februári Bálint-napra gondolva keresnek ajándékot párjuknak.

Vagy éppen mindkettőjüknek, hiszen romantikus ajándék lehet két hasonló, az összetartozást szimbolizáló ékszer. Ne feledje: a két ékszer most csak egy árába kerül.

De az üzlet mást is tartogat a tarsolyában.

Olvasóink bizonyára emlékeznek még a Parti Ékszer decemberi nyereményjátékára, amelyen egy 14 karátos női arany fülbevalót és egy bronzosított horgász szobrot sorsoltunk ki. Jelentjük, az ajándékok karácsony előtt gazdára találtak.

Most új játék indult: egy nyakláncot és egy karórát sorsolunk ki. Ehhez nem kell mást tennie, csak ide kattintania és regisztrálnia.

Minden ezüst ékszer féláron a Parti Ékszerben

A nyerteseket a február 11-ei sorsolást követően e-mailben értesítjük.  

ékszerezüst ékszerüzleti hírek