Nagykanizsa

Zala megyét nem kerülte el az ónos eső

2016.12.14

Helyi hírek

Ahogy azt az alábbi két, Nagykanizsán készült fotó is bizonyítja.

Restaurált biedermeier portrékból nyílt kiállítás Nagykanizsán

2016.12.07

Helyi hírek

Biedermeier portrék - Válogatás a Thúry György Múzeum képzőművészeti gyűjteményének restaurált alkotásaiból című időszaki kiállítás a Képzőművészetek Házában tekinthető meg.

Ezek a beruházások kezdődnek Nagykanizsán mintegy hatmilliárd forintból

2016.12.05

Helyi hírek

A helyi operatív program mintegy 7,9 milliárd forintos keretösszegéből több mint 5,8 milliárdról született már támogatói döntés, így Nagykanizsán a közeljövőben megindulhatnak az ipari parkot, a belvárost, továbbá intézményfejlesztéseket is szolgáló beruházások - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

Megszűntek a vízminőségi panaszok Nagykanizsán

2016.11.23

Helyi hírek

A múlt héten már negatív vízmintákat nyertek a nagykanizsai ivóvízhálózatból, de a vízminőségi panaszok csak erre a hétre szűntek meg Nagykanizsán, ahol november 11-én egy ipari fogyasztónál történt csőtörés miatt a város egy részén barnás-sárgás, üledékes víz folyt a csapból.

Balatongyörök turisztikai különdíjat kapott

2016.11.19

Helyi hírek

Kaposvár és Tihany kapta idén a Virágos Magyarországért elnevezésű környezetszépítő verseny fődíját, így a somogyi megyeszékhely és a Veszprém megyei község képviselheti Magyarországot az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyén (Entente Florale Europe) - tájékoztatta a Magyar Turisztikai Ügynökség az MTI-t.