Az Oroszlán lelke sebezhetőbb a kelleténél - napi horoszkóp, 2016. november 12.

2016.11.12

Valaki feltűnik a színen az Ikrek életében. A Halaknak túl sok teher van a vállán


Kos (március 21.-április 20.)
Nem biztos, hogy jó úton jár, ha túl magas mércét állít a párja elé. Engedje, hogy a saját tempójában haladjon a karrierje építésében. Nem kell aggódnia, ha nem olyan erőteljesen halad előre, mint ahogyan szeretné. Főleg ne hasonlítgassa másokhoz és ne hozakodjon elő most még sikeresebb ismerősökkel. Ezzel csak elveszi a kedvét és az önbizalmát.

Bika (április 21.-május 20.)
Családtagjai nem avatják be a titkaikba és ezt nagyon sérelmezi. Szeretné tudni, hogy miről folyik a beszélgetés és attól tart, hogy esetleg cselszövésen törik a fejüket. Meg sem fordul a fejében, hogy olyan dolgokról beszélnek, ami csak rájuk tartozik, és eszükbe sem jut összeesküdni. Ajándékozáson törik a fejüket, de azért mégsem beszélhetik meg önnel, az illetékessel.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Valaki feltűnt a színen az életében és az illető egyáltalában nincs ellenére. Szívesen veszi a közeledését, de időnként elfogja a félelem és kétségek gyötrik, mert nem szeretne csalódni. Egyelőre ne tervezzen semmit, hagyja, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Örüljön az új ismeretségnek és győzze le a félelmeit, a gondolatait, s ne hagyja, hogy fordítva legyen.

Rák (június 22.-július 22.)
Örömmel fogja tapasztalni, hogy jó pár centivel csökkent a derékbősége, akkor, ha sokat is tesz érte a korszerű táplálkozással és a rendszeres mozgással. Majd utólag áldja az eszét, hogy hallgatott másokra és legyőzte a lustaságát. Valamint, hogy az érzékenysége ellenére nem sértődött meg a jó indulatú, de valós kritikán. Meg lesz az eredménye, és sikert sikerre halmoz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Meggondolatlansága miatt főhet a feje, mert előbb beszél, és csak utána gondolkodik. Bizonyos dolgokban nagyon magabiztos és ezt hangoztatja is. Ez viszont öndicséretnek tűnik a környezete szemében, és közel sem vált ki elismerést. Pedig erre mindennél jobban vágyik, mert mostanában számos sérelem érte. Mivel a lelke sebezhetőbb a kelleténél.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szűz jegyűként szereti a rendet, a tisztaságot, de egy kicsit a szokások rabja is. Mégis a mai napon próbáljon meg a megszokott programjától eltérni, és ne csak a családi bevásárlásnak szentelje az idejét. Inkább töltsék együtt a nap egy részét kirándulással vagy egy rég nem látott kedves rokon meglátogatásával. A kikapcsolódás a jó levegőn mindenkire ráfér.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Úgy dönt, hogy inkább egyedül marad és kipiheni a hét fáradalmait. Pedig reggel még tele van vitalitással, és számos programot szervez, majd a hangulata változik akár az időjárás, és hirtelen már semmihez sincs kedve. Tudja, hogy vannak napok, amikor érthetetlen okokból semmi sem jó. Ha ma nem megy társaságba, akkor legalább elkerüli a konfliktust.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A mai napon nyugodtan gondolhat esküvőre vagy eljegyzésre, mert a mostani időszak alkalmas arra, hogy végleg elkötelezze magát valaki mellet. Na persze, ha félti a szabadságát, akkor kétszer is gondolja meg, hogy mit tesz. Viszont, ha érzi, hogy a társa az „igazi”, akkor ne halogassa a döntését. Ez a hónap talán nem az esküvők hónapja, de a Skorpióké mindenképpen.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nem tudja, hogy mitévő legyen, mert az egyik ismerőse olyan dologra akarja megkérni, amihez semmi kedve sincs. Hajlamos rá, hogy hagyja magát befolyásolni, mert nem akar senkit sem megbántani. Azonban így éppen saját magára nem jut ideje, és később szemrehányást tesz majd önmagának, hogy mégis engedett. Lelkiismeret furdalás nélkül tegye azt, amit szeretne.

Bak (december 22.-január 20.)
Személyi bolygója a Szaturnusz negatív hatása miatt ízületi problémákkal, keringési panasszal küszködhet. Ideje lenne több figyelmet fordítania az érrendszere tisztítására is. A mai napon, ha nincs különösebb programja, akkor maradjon otthon és igyon tisztító teát, mert így a hajszálerek is jobban átjárhatók maradnak. Amennyiben dohányzik, most ne tegye!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Párkapcsolatában lehetnek komoly súrlódások, amelyek a kedvét szegik, és nehezen teszi túl magát rajtuk. Tudja, hogy olyan kis dolgokon vitatkoznak, melyek szóra sem érdemesek, de mégsem képes visszafognia magát. Úgy érzi, hogy vissza kell szólnia, különben szétpukkad a méregtől. Persze rögtön megbánja hevességét, de a világ minden kincséért sem ismerné be.

Halak (február 20.-március 20.)
Túl sok teher van a vállán, ami úgy érzi, hogy lassan maga alá temeti. Azért, hogy utolérje magát mindent egyszerre és a lehető leggyorsabban szeretne elvégezni. Abban reménykedik, ha nagyon igyekszik, akkor végre egy időre levegőhöz juthat. Arra azonban nem gondol, hogy az elmaradt munkák osztódással szaporodnak, így a pihenésről egy ideig szó sem lehet.